Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا و به نقل از روابط عمومی شهرداری کرمان، در این آیین به طاها صفا برنده مدال طلای پنج تا هشت سال این جشنواره، دیبا عرب‌پور مدال طلای بخش داوری کودک ۱۲ تا ۱۵ سال، نازنین زهرا سلجوقی‌نژاد برنده مدال برنز داوری کودک ۹ تا ۱۱ سال و رها ودودی مدال نقره بخش داوری کودک ۹ تا ۱۱ سال که این افتخار را در بین ۳۰۰ شرکت‌کننده نهایی راه‌یافته به این جشنواره کسب کرده بودند، مدال و لوح اهدا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار کرمان در این آیین با قدردانی از تمام کودکانی که از سراسر دنیا در این جشنواره شرکت کردند گفت: امیدوارم این رویداد هرساله در کرمان ادامه یابد تا کودکان کرمانی هم برای شهر، استان و کشور افتخارآفرینی کنند.

سیدمهران عالم زاده افزود: برگزاری یک رویداد بین‌المللی، به‌خصوص در شرایط کرونایی، کاری دشوار است لذا از افرادی که در برگزاری این رویداد تلاش کردند، قدردانی می‌شود.

معاون شهردار و رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمان نیز در این آیین گفت: همه ما در شهر و استان کرمان و کشور ایران، به شما کودکان موفق و پُرتلاش افتخار می‌کنیم و همچنین از والدینی که در این راه به کودکان خود کمک می‌کنند تا استعدادهای آن‌ها بارور شود.

محمد جهانشاهی افزود: این یاری و هدایت والدین به کودکان بسیار پسندیده و مهم است زیرا تجربه و هم اندوخته‌ای برای کودکان به‌وجود می‌آورد و هم برای شهر، شهروندانی آگاه، موفق، اهل فکر و حفظ میراث فرهنگی و تاریخی در آینده تربیت خواهد کرد.

۳۸ کشور دنیا در رویداد نقاشی جهانی کودک شرکت کردند

وی با بیان اینکه رویداد جهانی نقاشی کودک شهرداری کرمان، از حاشیه شهر کرمان تا کشورهای دوردست و شهرها و روستاهایش را در برگرفت، گفت: ۳۸ کشور در این رویداد شرکت کردند که این حجم برای سال نخست برگزاری آن، خوب بود. 

وی ادامه داد: در کشورهایی مانند ژاپن و یا کشورهای اروپایی این رویدادها هر سال برگزار می‌شود؛ ما نیز در کرمان این راه را شروع کردیم که امیدواریم هر سال ادامه پیدا کند.

رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمان خاطرنشان کرد: این کودکان در تاریخ شهر کرمان و این جشنواره، به‌عنوان اولین برندگان خواهند ماند.

جهانشاهی عنوان کرد: سعی کردیم لوح و جوایز در نظر گرفته شده برای این جشنواره، برگرفته از فرهنگ شهر کرمان و تلفیقی از صنایع دستی، هنر و آرزوی کرمانی‌ها نسبت به محیط پیرامون خود باشند.

وی ادامه داد: لوح تقدیر و جوایز برندگان خارج از کشور نیز به‌زودی بعد از چاپ مجله این جشنواره اهدا خواهد شد، ضمن اینکه آثار برگزیده و منتخب این جشنواره در سطح شهر، در تابلوهای شهری و نیز در نمایشگاهی به همین مناسبت به‌زودی در معرض دید عموم قرار می‌گیرد.

وی افزود: هرچند ممکن است این جشنواره در نخستین دوره برگزاری، اشکالات و کمبودهایی داشته باشد، اما آغاز خوبی داشت که امیدواریم با برگزاری این جشنواره به‌صورت سالانه، به یک برند برای شهرداری کرمان تبدیل شود.

همچنین در این آیین که معاون شهردار و رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری، مدیر امور بانوان و خانواده‌های برندگان حضور داشتند.

برچسب‌ها  سید مهران عالم‌ زاده کرمان شهرداری کرمان کودک ایران نقاشی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان شهرداری کرمان کرمان شهرداری کرمان کودک ایران نقاشی شهرداری کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۵۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوه‌ای از شکوه زندگی امام صادق(ع)

حیدری ابهری در کتاب «من امام صادق(ع) را دوست دارم» روایت‌های کوتاهی را بر اساس منابع پژوهشی و قرآنی درباره زندگی بنیانگذار مکتب تشیع برای کودکان آورده است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مجموعه‌ 14 جلدی «من اهل بیت(ع) را دوست دارم»، اثری از حجت‌الاسلام غلامرضا حیدری ابهری است که تلاش دارد در بستری تاریخی، سبک زندگی اهل بیت(ع) را برای کودکان روایت کند. نویسنده برای نگارش این اثر که از سوی نشر جمال منتشر شده، به سراغ منابع متعدد قرآنی و روایی رفته است. هانیه عدالتی، فعال حوزه کتاب، در یادداشتی به معرفی هشتمین مجلد این مجموعه پرداخته؛ جلدی که در آن زندگی رئیس مذهب تشیع، امام صادق(ع) روایت شده است. یادداشت او را می‌توانید در ادامه بخوانید:

امام صادق(ع) در زمان خودشان شاگردان زیادی پرورش دادند و بسیاری از دانشمندان از اقصی نقاط دنیای اسلام برای مسائل علمی به ایشان مراجعه می‌کردند و در جلسات درس امام(ع) شرکت داشتند. کودکان و نوجوانان ما می‌توانند در علم‌آموزی و دیگر فضائل اخلاقی و تربیتی ایشان را الگوی خود قرار دهند. کتاب‌های داستانی با محوریت شخصیت و زندگی امامان معصوم(ع)، بستر تربیتی و آموزشی خوبی برای برای کودکان و نوجوان هستند. در این داستان‌ها علاوه بر اینکه کودک با امام(ع) آشنا می‌شود، به طور غیر مستقیم اخلاق و صفات پسندیده را هم می‌آموزد.

نشر جمال مجموعه‌ 14 جلدی «من اهل بیت (ع) را دوست دارم» را منتشر کرده و در هر جلد به زندگی‌نامه‌ یکی از اهل بیت (ع) می‌پردازد. نویسنده‌ این مجموعه، حجت‌الاسلام غلامرضا حیدری ابهری، نویسنده و محقق در حوزه‌ تعلیم و تربیت کودکان است و آثار متنوعی در زمینه‌ ادبیات دینی کودکان و نوجوانان دارد.

کتاب «من امام صادق(ع) را دوست دارم» هشتمین جلد از این مجموعه است. مبنای کتاب بر پایه‌ مودت و دوستی اهل بیت(ع) است و کتاب با این جمله شروع می‌شود؛ من امام صادق(ع) را دوست دارم. بعد از آن در معرفی امام به عنوان امام ششم شیعیان به پدر و مادر آن حضرت که امام باقر(ع) و بانو ام‌فروه بودند و جایگاه والای مادر امام از زبان خودِ امام اشاره شده است. یکی از راه‌های ایجاد رابطه‌ دوستی و مودت در جان کودکان نسبت به امام، شاد کردن آنها در شادی اهل‌بیت است. اولین صفحه‌ کتاب، تصویر کودکانی است که به مناسبت 17 ربیع‌الاول که میلاد پیامبر(ص) و امام صادق(ع) است جشن گرفته و خوشحال‌اند. حُسن سلیقه نویسنده و تصویرگر کتاب، حکیمه شریفی در این رابطه ستودنی است.

دوران امامت امام صادق(ع)، همزمان با درگیری حکومت‌های بنی‌امیه و بنی‌عباس بود و این تحولات فرصتی به حاکمان وقت برای سختگیری و ایجاد محدودیت برای شیعیان نمی داد. امام صادق(ع) از این فرصت ایجاد شده استفاده کردند و علوم اسلامی را گسترش دادند و شاگردانی، عالم و دانشمند تربیت کردند. نویسنده این موضوع را به زبان ساده و قابل فهم برای کودکان توضیح داده و در نهایت دلیل معرفی کردن امام صادق(ع) به عنوان رئیس مذهب شیعه را بیان می‌کند.

زمانه زر و زور و گل محمدی!

حیدری ابهری نمونه‌هایی از سبک زندگی امام صادق(ع) در قالب روایت کوتاه آورده تا کودکان با ابعاد متفاوت زندگی ایشان آشنا شوند. در یکی از این حکایت‌ها، از کار کردن و تلاش امام برای به دست آوردن هزینه‌های زندگی، داستانی آورده است. در حکایتی دیگر ضمن آشنایی مخاطب با علم غیب امام، تأکید ایشان را بر احترام به مادر بیان می‌کند. آگاهی از مسلط بودن امام(ع) به تمام زبان‌ها قطعاً برای کودکان جالب و شگفت‌انگیز خواهد بود. در این مورد نمونه‌ای از سخن گفتن امام(ع) به زبان فارسی آورده شده است.

در نهایت، موضوع مسموم شدن و شهادت امام(ع) بیان می‌شود تا مخاطب با سیمای واقعی دشمنان اهل بیت(ع) آشنا شود و بداند که دین اسلام، آسان به دست ما نرسیده است. آخرین ساعات حیات امام صادق(ع) و سفارششان به نماز این‌چنین به تصویر کشیده شده است:

«او در آخرین ساعات زندگی اش، چشمانش را باز کرد و به خانواده‌اش فرمود: همه‌ خویشانم را نزد من بیاورید. انگار امام(ع) کار مهمی با آنان داشت. وقتی خویشاوندان حضرت آمدند، امام(ع) در مورد اهمیت نماز با آنها صحبت کرد. حضرت به آنها هشدار داد که هرگز نسبت به نماز بی‌توجه نباشند و آن را سبک نشمارند.»

در پایان کتاب معرفی مختصر و شناسنامه‌ای و سه نمونه از سخنان نورانی حضرت آمده است کتاب «من امام صادق(ع) را دوست دارم» درکتابنامه‌ رشد آموزش و پرورش معرفی شده و مناسب کودکان 8 تا 12 سال است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجدید چاپ مجموعه کتاب «کودکی نامداران»
  • پایان رقابت طرح‌ها در ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری اصفهان
  • برندگان اسکار ایتالیا معرفی شدند/ «من کاپیتان» درخشید
  • برپایی دو رویداد در باغ هنر برای کودکان و نوجوانان
  • جلوه‌ای از شکوه زندگی امام صادق(ع)
  • مسابقات برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در دانشگاه شریف
  • نخستین رویداد جایزه « استاد مویدی» برگزار شد
  • جشنواره‌ هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان در همدان
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی